fredag 24 juli 2009

Sommar och sol

Lite semesterbilder:
Elmiragumsan har ju hälsat på!!Så Nanna och Dixie
Snygga ögon va?

Så styrman Håkan

Så till sist, mina gurkor, men att jag skulle ha gröna fingrar, ja dit är det långt.
Nu ropar Håkan att maten är klar (grillad korv)
Kramis Malin

4 kommentarer:

Lisa & Gossarna sa...

Ååååå blir tårögd när jag ser "min" goa fina Elmira.
Hon är sig precis lik fast hon blivit hela 8 år nu.

Jag är så innerligt glad och tacksam över att hon fått det så bra hos din pappa. Hälsa dem så gott från mig och pussa på Elmira nästa gång ni ses.

Undrar om hon skulle känna igen oss?

Kram Lisa, Qvittra & Shakiro

Eva Lindström sa...

Hej Malin!
Tack för ditt inlägg i min blogg. Åh va jag tycker dessa hundar är mysiga. Är uppvuxen med en collie (min mormor hade en, o vi bodde grannar) sen när jag skulle skaffa hund så funderade jag på en mindre typ Shetland Sheepdog, hoppas inte att jag gör bort mig nu. Men jag upplevde att det va denna ras. Hur som helst så va det pälsen som fick mig att välja en Cairn Terrier istället. Och det ångrade jag inte. Så jag köpte en till efter några år som jag va utan hund. Men nu har vi inga hundar men 2 raskatter i stället av rasen Ragdoll. Det mest hundlika du kan ha om du inte har hund. Hoppas det är ok att jag lägger in din blogg i morgon på min blogg. Kanske frågat detta tidigare. Men har glömt det isf.
Kramiz från Evlin uppe i husvagnen.

Mia sa...

Hej Malin!
Jag hoppas att du har haft en skön semester. Självklart kommer det att bli jobbigt att komma tillbaka efter semestern, så är det ju alltid. Men vi får hitta på lite skoj i höst på jobbet så kommer det inte kännas lika tungt. Jag har föreslagit en kortkurs för alla tjejer på avdelningen. Vill du vara med?
Vi hörs!

Kram, Mia

Eva Lindström sa...

Hej Malin!
Här kommer ett litet meddelande från mig att jag lagt till dig på min blogg.
Ja jag håller med dig ang. semestern, jag har haft 5 v nu ändå känns det mycket jobbigt att börja arbeta i morgon. Speciellt när jag lämnade kvar sambon uppe i husvagne för 2 v.
Hu säger jag. Är jätte avundsjuk på honom.
Ha det nu så bäst.
Varma kramizar från din vän Eva / Evlin