onsdag 10 juni 2009

Jag erkänner

Jag är en lat jävel, skulle helst slippa jobba, skulle vilja ha lagom mycket pengar fast inte behöva jobba. Nu trivs ja ju med mina arbetskamrater, skrattar mycket och så, skulle kunna tänka mig att jobba halvtid bara för det sociala. har presic kommit på en kollega med att gilla småstadsliv. Skönt med en själsfrände på jobbet.

Nåja jag skulle vilja sova till 8 på morgonen, brygga mig en kopp kaffe mysa med hundarna, ta en promme, gjuta lite i betong, laga lite mat, kanske ta en tupplur.
Kanske tråkigt i längden men just nu vill jag bara ta det lugnt och ladda batterierna. Tänk att själv få bestämma över sin dag, att göra som det faller en in bara.

Skolavslutning idag, roligt fint? Näe, trångt i kyrkan man ser inget och knappt hör nåt. Alltså har varit på skolavslutningar i 11 år eller vad det blir alltid lika rörigt och struligt. Men nu har jag gnällt om det och slutar tänka på det nu.

Desto roligare var det efteråt med alla ungar och fika på skolan.
Så nu har jag inga barn i grundskolan längre heller.

Kommer i håg när Nea började skolan och Elin gick hos dagmamman, hämta och lämna på två ställen pust och stånk. Var inte det igår? Så känns det i alla fall.

Knäppte kort som jag antagligen inte får lägga ut för Elin så håll till godo med dessa kort som jag knäppte på i Mohed på en gullig hundvalp.Att valpar är så himla söta :)
Far och son syns det?


Godnattkramisar Malin


Inga kommentarer: